מחממים תנור ל180 מעלות סטטי.
טוחנים את הפתיבר ומערבבים אותו עם החמאה מומסת. משטחים את התערובת באופן שווה בתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לאפייה ל10 דקות. מצננים היטב.
מורידים ל-150 מעלות.
בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים גבינת שמנת, גבינה לבנה ושמנת חמוצה ומערבלים על מנת לפתוח את הגבינות. מוסיפים סוכר,ביצים, מחית וניל ומערבבים. מוסיפים קורנפלור ומערבבים עד לאיחוד.
מוזגים בעדינות לתבנית ומכניסים לאפייה של 50-60 דקות (הבלילה אמורה להיות יחסית יציבה ולהשאר בהירה). מצננים בחוץ ומכניסים לקירור במקרר ללילה.
יום למחרת – פורסים לקוביות שוות , מפזרים מעל סוכר ושורפים בזהירות עם ברנר.
הערות:
את הסוכר יש לשים בסמוך לזמן ההגשה.
פרסום ממומן בשיתוף קנווד.