מוציאים מהתמרים את הגלעין.
מסדרים את התמרים על מגש עם נייר אפייה ומועכים אותם מעט.
מורחים מעל חמאת בוטנים , ואז שוקולד מריר. מפזרים מעל אגוזים (לא חובה) ומכניסים למקפיא לשעה.
חותכים לחתיכות ואוכלים 😋
*שומרים במקפיא*

12 יחידות תמר מג׳הול
חמאת בוטנים טבעית
100 גרם שוקולד מריר מומס עם 1 כפית שמן (אני השתמשתי בשוקולד ללא סוכר וזה יוצא מושלם!)
אגוזים / פקאנים / בוטנים לפזר מעל.
מוציאים מהתמרים את הגלעין.
מסדרים את התמרים על מגש עם נייר אפייה ומועכים אותם מעט.
מורחים מעל חמאת בוטנים , ואז שוקולד מריר. מפזרים מעל אגוזים (לא חובה) ומכניסים למקפיא לשעה.
חותכים לחתיכות ואוכלים 😋
*שומרים במקפיא*