ממיסים את השוקולד עם השמן בפולסים של 30 שניות עד לתערובת אחידה.
מוסיפים את הפצפוצי אורז ומערבבים עד שהכל מצופה בשוקולד.
מעבירים לתבנית שקעים , משטחים מעט ומכניסים למקפיא ל20-30 דק. מחלצים ואוכלים.
*שומרים במקרר*
הערות:
-אני חילקתי את הפצפוצי אורז ל2 קערות: (55 גרם בכל קערה) והוספתי לכל אחת 100 גרם שוקולד.
-את התבנית ניתן להשיג בכל חנות אפייה – זה נקרא ״תבנית סושי שוקולד״.
-במקום התבנית כמו בסרטון – ניתן לשטח על תבנית עם נייר אפייה ולאחר קירור לשבור לחתיכות.
רוצים לראות קטע מאחורי הקלעים של הסרטון? בואו לסטורי!
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷