וופל בלגי

וופל בלגי

מצרכים |

2 ביצים

350 מ״ל חלב (1/2 1 כוסות)

60 גרם חמאה מומסת

70 גרם סוכר (4 כפות מלאות)

210 גרם קמח (1/2 1 כוסות)

10 גרם אבקת אפייה (1 שקיק)

1 כפית תמצית וניל

 

תוספות:

ממרח שוקולד / קינדר / סירופ מייפל

שוקולדים שאוהבים

גלידה

אופן הכנה |

מדליקים את מכשיר הוופל בלגי ,משמנים בשמן ונותנים לו להתחמם.
בקערה מערבבים את הנוזלים ולאחר מכן מוסיפים את כל היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים. (מומלץ לסנן את הבלילה).
שופכים מעט מהבלילה למכשיר וסוגרים עד שהוופל מוכן.
מוסיפים כל תוספת שאוהבים ואוכלים!
*מומלץ לאכול באותו הרגע*

אם הכנתם את המתכון, תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד