- מחממים תנור על 160 מעלות סטטי.
- מכינים את העוגה לפי ההוראות שרשומות על האריזה , מוזגים לתבנית משומנת בקוטר 24 ואופים 30-40 דקות / עד שקיסם שננעץ יוצא יבש. נותנים לעוגה להתקרר ועוברים להכנת הקרם פטיסייר.
- ממיסים שוקולד חלב במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה ומניחים בצד להתקרר מעט.
- מכינים את הקרם פטיסייר לפי ההוראות הרשומות על גבי האריזה – להכין לפי ״קרם פטיסייר למילוי״.
- מוסיפים את השוקולד חלב המומס ומקפלים לאיחוד.
- מניחים את הקרם על העוגה , מורחים באופן שווה ומעבירים את העוגה למקרר.
- לשכבה הקראנצ׳ית – ממיסים שוקולד חלב בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה. מוסיפים נוטלה ומערבבים. מוסיפים את הפייטה ומערבבים עד שכל הפייטה מצופה היטב.
- מוציאים את העוגה מהמקרר , שמים את שכבת הקראנץ מיישרים בעדינות ואוכלים.
הערות:
פייטה = שבבי וופל מקורמלים, ניתן לרכוש בכל חנות אפייה.
פרסום ממומן בשיתוף מימונס






