העוגה הויראלית ששברה את הרשת! – עוגת שכבות קראנץ שוקולד מושחתת

IMG_5993

מצרכים |

לעוגה:

תערובת להכנת עוגת שוקולד מימונס

לשכבה האמצעית – קרם פטיסייר:

תערובת להכנת קרם פטיסייר מימונס

150 גרם שוקולד חלב מימונס

לשכבת קראנץ:

100 גרם שוקולד חלב מימונס

180 גרם ממרח שוקולד (אני שמתי נוטלה)

120 גרם פאייטה

אופן הכנה |

  1. מחממים תנור על 160 מעלות סטטי.
  2. מכינים את העוגה לפי ההוראות שרשומות על האריזה , מוזגים לתבנית משומנת בקוטר 24 ואופים 30-40 דקות / עד שקיסם שננעץ יוצא יבש. נותנים לעוגה להתקרר ועוברים להכנת הקרם פטיסייר.
  3. ממיסים שוקולד חלב במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה ומניחים בצד להתקרר מעט.
  4. מכינים את הקרם פטיסייר לפי ההוראות הרשומות על גבי האריזה – להכין לפי ״קרם פטיסייר למילוי״.
  5. מוסיפים את השוקולד חלב המומס ומקפלים לאיחוד.
  6. מניחים את הקרם על העוגה , מורחים באופן שווה ומעבירים את העוגה למקרר.
  7. לשכבה הקראנצ׳ית – ממיסים שוקולד חלב בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה. מוסיפים נוטלה ומערבבים. מוסיפים את הפייטה ומערבבים עד שכל הפייטה מצופה היטב.
  8. מוציאים את העוגה מהמקרר , שמים את שכבת הקראנץ מיישרים בעדינות ואוכלים.

הערות:

פייטה = שבבי וופל מקורמלים, ניתן לרכוש בכל חנות אפייה.

פרסום ממומן בשיתוף מימונס

שתפו את המתכון >>>

תפריט נגישות

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד