1. בקערה מערבבים ג׳לטין ומים ומניחים בצד ל-10 דק עד שזה מתייצב.
2. לאחר שהג׳לטין התייצב ממיסים אותו במיקרוגל 10 שניות בלבד!
3. בקערה נפרדת שמים שוקולד לבן ו-30 מ״ל שמנת מתוקה וממיסים לתערובת אחידה.
4. מעבירים כף אחת מתערובת השוקולד לתערובת הג׳לטין ומערבבים. לאחר מכן מוזגים את שאר תערובת השוקולד , מוסיפים חלב מרוכז ומערבבים לאיחוד.
5. מקציפים 250 מ״ל שמנת מתוקה עד למרקם יוגורט. מוסיפים את תערובת הג׳לטין והשוקולד ומקפלים לאיחוד.
6. מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומזלפים לתוך תבנית סיליקון של גלידה.
7. מכניסים בתחתית מקל גלידה ושולחים להקפאה של לילה.
8. הכנת הציפוי: ממיסים שוקולד ושמן / חמאת קקאו בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה. מוסיפים שקדים גרוסים (לא להגזים יותר מידי) ומערבבים. נותנים לציפוי מעט להתקרר כדי שלא ימיס את הגלידה כשנטבול אותה.
9. מוציאים מהמקפיא 2-3 גלידות , טובלים בציפוי , מורידים שאריות, מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומחזירים למקפיא. ממשיכים כך עם יתר הגלידות.
*שומרים בהקפאה*
הערות:
אם אתם רוצים ציפוי קראנצ'י כמו של הגלידות שאתם קונים תשימו חמאת קקאו בציפוי.
*חמאת קקאו ניתן להשיג בכל חנות אפייה*
פרסום ממומן בשיתוף מימונס.