מכינים את האספרסו ומניחים בצד להתקרר.
מקציפים שמנת מתוקה למרקם יוגורט , מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים לאיחוד.
מוסיפים שוט אספרסו ומערבבים (במידה ואתם ורוצים להוסיף תוספות זה הזמן).
מוזגים את הגלידה לתבנית / קופסא ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
הערות:
לגבי האספרסו – ממליצה כל פעם להוסיף קצת , לערבב ולבדוק את הטעם עד שתגיעו לטעם המדוייק שאתם אוהבים – אם אתם רוצים טעם יותר חזק אפשר להוסיף עוד אספרסו.
פרסום ממומן בשיתוף דלונגי.