בקערה שמים שמנת מתוקה ומקציפים למרקם יציב אבל רך. מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים לאיחוד.
מחלקים את הבלילה ל2 קערות:
בקערה אחת שמים פודינג וניל – ומקציפים לקרם יציב.
בקערה שנייה שמים קקאו ופודינג שוקולד – ומקציפים לקרם יציב.
מעבירים כל אחת מהבלילות לשקית זילוף.
מסדרים את הפתיבר בתבנית עם נייר אפייה, מזלפים פעם שורה של קרם וניל ופעם שורה של קרם שוקולד וחוזר חלילה. (לא לזלף שטוח מידי שיהיה גובה) , מניחים מעל עוד שכבה של פתיבר ומעבירים למקפיא להתייצבות של 5 שעות לפחות.
לאחר הקפאה – מחלצים מהתבנית , חותכים ואוכלים.
*שומרים במקפיא*
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷