גלידת קסטה ביתית

Screenshot 2024-11-07 at 12.37.57

מצרכים |

32 יחידות פתיבר

500 מ״ל שמנת מתוקה

270 גרם חלב מרוכז

 

לקרם וניל:

2 כפות אינסטנט פודינג וניל

 

לקרם שוקולד:

1 כפית מלאה קקאו

1 כף גדושה אינסטנט פודינג שוקולד

אופן הכנה |

בקערה שמים שמנת מתוקה ומקציפים למרקם יציב אבל רך. מוסיפים חלב מרוכז ומקציפים לאיחוד.
מחלקים את הבלילה ל2 קערות:
בקערה אחת שמים פודינג וניל – ומקציפים לקרם יציב.
בקערה שנייה שמים קקאו ופודינג שוקולד – ומקציפים לקרם יציב.
מעבירים כל אחת מהבלילות לשקית זילוף.
מסדרים את הפתיבר בתבנית עם נייר אפייה, מזלפים פעם שורה של קרם וניל ופעם שורה של קרם שוקולד וחוזר חלילה. (לא לזלף שטוח מידי שיהיה גובה) , מניחים מעל עוד שכבה של פתיבר ומעבירים למקפיא להתייצבות של 5 שעות לפחות.
לאחר הקפאה – מחלצים מהתבנית , חותכים ואוכלים.
*שומרים במקפיא*

אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד