גוואקמולי ונאצ'וס ביתי

WhatsApp Image 2025-01-20 at 22.51.15

מצרכים |

1 אבוקדו גדול / 2 בינוניים

בצל קטן (שמתי חצי)

עגבנייה

כוסברה (לשים כמה שאתם אוהבים)

פלפל חריף אדום (לשים כמה שאתם אוהבים – לא חובה)

מיץ לימון

מלח

 

לנאצ׳וס:

3 טורטיות

שמן זית

מלח

פפריקה מתוקה

.

אופן הכנה |

לגוואקמולי:
מועכים את האבוקדו בקערה , קוצצים בצל, עגבנייה ,כוסברה ופלפל חריף ומערבבים ביחד עם האבוקדו.
מטבלים בלימון ומלח.

להכנת הנאצ׳וס:
מחממים תנור ל180 מעלות.
חותכים את הטורטיות למשולשים ומניחים על מגש עם נייר אפייה. מטבלים בשמן זית,מלח ומעט פפריקה מתוקה , מערבבים ומכניסים לאפייה ל5-8 דק / עד הזהבה קלה.

אם הכנתם את המתכון, תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד