ברוסקטות קפרזה מלחם מחמצת

WhatsApp Image 2025-02-23 at 21.26.00

מימונס השיקו קמח ללחם מחמצת , פיתוח חדשני קליל ומהיר שהולך לחסוך לכם הרבה כאבי ראש - והתוצאה? מדהימה!!! הוראות ההכנה וכל השלבים רשומים לכם על גבי האריזה 🩷

מצרכים |

עגבניות שרי אדומות וכתומות

שמן זית

גבינת בוראטה

רוטב בלסמי מצומצם

עלי בזיליקום

אופן הכנה |

מכינים את הלחם מחמצת לפי ההוראות הרשומות על האריזה.

פורסים ומצנימים את הלחם על מחבת (לא צריך לשמן) .

חותכים עגבניות שרי לרבעים ומערבבים עם מעט שמן זית.

על כל ברוסקטה מורחים גבינת בוראטה , מפזרים מעל עגבניות שרי , מזלפים מעט רוטב בלסמי ומקשטים במעט עלי בזיליקום.

תקשיבו שאתם עומדים לעוףףףף על המתכון הזה! אני הכנתי אותו 4 פעמים ברצף מרוב שיצא טעים!

פרסום ממומן בשיתוף מימונס.

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד