בראוניז ללא גלוטן

Screenshot 2024-11-19 at 16.51.39

מצרכים |

200 גרם שוקולד מריר
160 מ״ל שמן (3/4 כוס)
200 גרם סוכר (1 כוס)
4 ביצים
70 גרם קורנפלור (1/2 כוס + 1 כף)
100 גרם קמח שקדים (1 כוס)

אופן הכנה |

מחממים תנור ל170 מעלות.
ממיסים את השוקולד + השמן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
בקערה שמים ביצים וסוכר ומערבבים. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים קורנפלור וקמח שקדים ומערבבים עד להטמעה.
מעבירים לרינג / תבנית עם נייר אפייה ואופים כ25-28 דק׳ / עד שקיסם ננעץ יוצא עם מעט פירורים (תזהרו לא לייבש את הבראוניז)!
מצננים בחוץ ומעבירים להקפאה של 4 שעות לפחות.
לאחר קירור מחלצים את הבראוניז, חותכים לקוביות וזה מוכן!
*ממליצה לשמור את הבראוניז במקפיא – ניתן לשמור גם במקרר*

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד