מחממים תנור ל170 מעלות.
ממיסים את השוקולד + השמן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
בקערה שמים ביצים וסוכר ומערבבים. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים קורנפלור וקמח שקדים ומערבבים עד להטמעה.
מעבירים לרינג / תבנית עם נייר אפייה ואופים כ25-28 דק׳ / עד שקיסם ננעץ יוצא עם מעט פירורים (תזהרו לא לייבש את הבראוניז)!
מצננים בחוץ ומעבירים להקפאה של 4 שעות לפחות.
לאחר קירור מחלצים את הבראוניז, חותכים לקוביות וזה מוכן!
*ממליצה לשמור את הבראוניז במקפיא – ניתן לשמור גם במקרר*
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷