מחממים תנור ל175 מעלות.
וממשיכים להכנת שכבת הבראוניז:
ממיסים את השוקולד + והחמאה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
מוסיפים לתערובת השוקולד סוכר וביצים (כל פעם אחת) ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים קמח ומערבבים עד להטמעה.
מוזגים את הבלילה מעל שכבת בצק העוגיות והאוראו, מיישרים בעדינות ומכניסים לאפייה ל25-30 דק.
מצננים בחוץ ומעבירים למקרר עד לקירור מלא / למקפיא לשעה.
מחלצים מהתבנית, ופורסים לחתיכות.
*שומרים במקרר*
הערות:
-אני הכנתי בתבנית 20*20 אבל ממליצה להכין בתבנית יותר שטוחה כמו שציינתי למעלה.
-במידה והכנסתם להקפאה -אחרי שמוציאים מהמקפיא זה יהיה ממש קפוא, תתנו לזה להפשיר מעט בחוץ עד שזה יתרכך ואז תאכלו ✨
אם הכנתם את המתכון, תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷