מחממים תנור ל175 מעלות.
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
מעבירים לקערה, מוסיפים סוכר ומערבבים.
מוסיפים ביצים (כל פעם אחת) וטורפים.
מוסיפים קמח, קקאו ושוקולדים ומערבבים לאיחוד.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים כ- 25-30 דק או עד שקיסם יוצא לח. הבראוניז אמור להיות יציב בצדדים ורך באמצע (זהירות לא לייבש אותו!)
מצננים לחלוטין במקרר / במקפיא , חותכים וזה מוכן.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷