בצק אחד – מלא טעמים של עוגיות

WhatsApp Image 2025-03-11 at 21.44.19

מצרכים |

160 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר חום כהה (1/2 כוס + 2 כפות)
90 גרם סוכר לבן (1/2 כוס פחות כף)
1 ביצה (L)
280 גרם קמח מנופה של מימונס (2 כוסות + 2 כפות)
10 גרם קורנפלור של מימונס (1 כף)
1 כפית אבקת סודה לשתיה של מימונס (4 גרם)
קורט מלח

לטעמים ולקישוטים:
-סוכריות קונפטי של מימונס
-מיני עדשים של מימונס
-שוקולד חלב של מימונס
-שוקולד מריר 50% של מימונס
-תוספות שאוהבים

אופן הכנה |

בקערה (אפשר גם במיקסר עם וו גיטרה) שמים חמאה , סוכר חום ולבן ומקרימים. מוסיפים ביצה ומערבבים.
מוסיפים קמח, קורנפלור, אבקת סודה לשתיה, קורט מלח ומערבבים לאיחוד. (אם הכנתם ידני ולא במיקסר בשלב זה עדיף לאחד את הבצק עם הידיים).
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מחלקים את הבצק לכדורים (כל כדור במשקל של 60 גרם) ולכל כדור מוסיפים תוספת שאוהבים. מכדררים , מניחים במרווחים על מגש עם נייר אפייה ואופים כ12-15 דק / עד שהעוגייה מעט משחימה בצדדים.
מצננים היטב ולאחר מכן מתחילים לקשט את העוגיות לבחירתכם.

פרסום ממומן בשיתוף מימונס

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד