בורקס גבינה

Screenshot 2024-11-19 at 18.57.47

מצרכים |

בצק עלים

120 גרם גבינת טוב טעם / כנען

65 גרם בולגרית / פטה

65 גרם גבינה צהובה / מוצרלה

1 ביצה

מלח פלפל לפי טעם

 

לציפוי:

ביצה טרופה

שומשום

אופן הכנה |

מחממים תנור ל180 מעלות.
שמים את כל מצרכי המלית בקערה ומערבבים.
פותחים את הבצק עלים ומחלקים לריבועים.
ממלאים במלית , סוגרים לצורת משולש ומהדקים את הצדדים בעזרת מזלג.
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, מורחים בביצה , מפזרים שומשום ואופים כ25-35 דק / עד להזהבה.

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

תפריט נגישות

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד