בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים קמח , חמאה ומלח ומעבדים עד לקבלת בצק פירורי. מוסיפים שמנת חמוצה ומעבדים עד לבצק אחיד.
מעבירים למקרר לחצי שעה – שעה.
בשלב זה מכינים את המליות.
מלית גבינה – מערבבים את כל המצרכים ביחד.
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מרדדים את הבצק , קורצים עיגולים , ממלאים במלית שבחרתם , סוגרים לחצי סהר ומהדקים.
(הסגירה עם המזלג כמו בסרטון היא לא חובה).
מורחים בביצה , מפזרים שומשום ומכניסים לאפייה של 20-30 דק / עד שהבוריקיטס מזהיבים.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷