בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה ואבקת הסוכר ומקרימים. מוסיפים חלמונים ,תמצית וניל וחלב ומערבבים.
מוסיפים את היבשים – קמח, קקאו, קורנפלור ואבקת סודה ומערבבים עד לאיחוד.
מעבירים לניילון נצמד ושמים במנוחה במקרר לשעתיים – שלוש (אם צריך אפילו יותר עד שהבצק מתייצב).
מחממים תנור ל150 מעלות.
מוציאים את הבצק מהמקרר, מקמחים מעט את המשטח, מרדדים, קורצים עיגולים ומסדרים על תבנית עם נייר אפייה במרווחים.
אופים כ10-12 דק! (תלוי בגודל העוגיה – ראו הערות).
מחלקים את העוגיות לזוגות.
ממלאים צד אחד בריבת חלב, סוגרים , מגלגלים בקוקוס וזה מוכן!
הערות:
•בהתחלה תשימו 2 כפות חלב ואם הבצק מרגיש לכם יבש תוסיפו כף חלב נוספת.
•זמן האפייה משתנה בהתאם לגודל העוגיה.
•איך יודעים שהעוגיה מוכנה? מנסים להרים אחת אם היא מתנתקת בקלות – היא מוכנה.
אם לא – להשאיר עוד 2,3 דק׳.
•מומלץ להשתמש בריבת חלב יציבה לזילוף.
•השקילה היא לפי כוסות מדידה אוניברסליות אך ממליצה להכין את המתכון לפי גרמים.
בשיתוף מיימונס
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷