בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה ואבקת הסוכר ומקרימים. מוסיפים חלמונים (אחד בכל פעם) ותמצית וניל ומערבבים.
מוסיפים קמח תמי ,קורנפלור ואבקת אפייה ומערבבים עד לאיחוד. (אם הבצק מרגיש מעט יבש להוסיף בשלב זה כף חלב ולערבב לאיחוד).
מעבירים לניילון נצמד ושמים במנוחה במקרר לשעה – שעתיים (אם צריך אפילו יותר עד שהוא מתייצב).
מחממים תנור ל150 מעלות.
מוציאים את הבצק מהמקרר, מקמחים מעט את המשטח, מרדדים, קורצים עיגולים ומסדרים על תבנית עם נייר אפייה במרווחים.
אופים כ10-12 דק! (תלוי בגודל העוגיה).
מחלקים את העוגיות לזוגות.
ממלאים צד אחד בריבת חלב, סוגרים , מגלגלים בקוקוס וזה מוכן!
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷