בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, אבקת סוכר , קמח וקקאו ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים ביצה וחלמון ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה / עד שהבצק מתייצב ונוח לעבודה.
מקמחים מעט את משטח העבודה , מרדדים את הבצק וקורצים לעיגולים. מזלפים ממרח שוקולד לבן וסוגרים לצורת אוזן המן.
מעבירים למקפיא ל-30 דקות.
מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים 10-12 דקות. מצננים היטב בחוץ ועוברים לשלב הקישוט.
ממיסים שוקולד לבן , מזלפים על חצי אוזן המן ומפזרים מעל אגוזי לוז מסוכרים.
הערות:
במידה והשתמשתם בביצים קטנות / שהבצק מרגיש מעט יבש – תוסיפו 1-2 כפות חלב.
פרסום ממומן בשיתוף מימונס.