אוזני המן קקאו ושוקולד לבן

WhatsApp Image 2025-03-08 at 16.03.36

מצרכים |

125 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
90 גרם אבקת סוכר של מימונס (1/2 כוס + 2 כפות)
220 גרם קמח לבן מנופה של מימונס (1/2 1 כוסות)
20 גרם קקאו של מימונס (2 כפות)
1 ביצה (L)
1 חלמון (L)

למילוי:
ממרח שוקולד לבן

לטופינג:
שוקולד לבן מומס
אגוזי לוז מסוכרים של מימונס

אופן הכנה |

בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, אבקת סוכר , קמח וקקאו ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים ביצה וחלמון ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה / עד שהבצק מתייצב ונוח לעבודה.
מקמחים מעט את משטח העבודה , מרדדים את הבצק וקורצים לעיגולים. מזלפים ממרח שוקולד לבן וסוגרים לצורת אוזן המן.
מעבירים למקפיא ל-30 דקות.
מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים 10-12 דקות. מצננים היטב בחוץ ועוברים לשלב הקישוט.
ממיסים שוקולד לבן , מזלפים על חצי אוזן המן ומפזרים מעל אגוזי לוז מסוכרים.

הערות:
במידה והשתמשתם בביצים קטנות / שהבצק מרגיש מעט יבש – תוסיפו 1-2 כפות חלב.

פרסום ממומן בשיתוף מימונס.

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד