בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה , קמח , אבקת שקדים ואבקת סוכר ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים ביצה / חלמונים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
מוציאים את הבצק, מקמחים מעט את משטח העבודה מרדדים וקורצים עיגולים בגודל הרצוי. מזלפים כל ממרח שאוהבים , מוסיפים תוספת לבחירה וסוגרים לצורת אוזן המן.
בשלב זה מכניסים את האוזני המן למקפיא ל20 דק. (שלב זה לא חובה אבל הוא עוזר לשמור על הצורה של האוזן המן במהלך האפייה).
מחממים תנור ל175 מעלות סטטי.
אופים כ12-15 דק / עד שזה מזהיב מעט בצדדים
(העוגיות אמורות להשאר בהירות!)
מצננים ומפדרים אבקת סוכר.
הערות:
-לעוגייה פריכה – לשים ביצה שלמה.
-לעוגייה רכה – לשים 2 לחלמונים.
-ממרח קינדר ניתן להשיג בסופרים.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷