מחממים תנור ל150 מעלות.
בקלחת שמים קרם קוקוס ומחית וניל ומביאים לרתיחה קלה.
בקערה שמים חלמונים וסוכר ומערבבים.
עושים השוואת טמפרטורות – שופכים כל פעם מעט מהתערובת של הקרם קוקוס לחלמונים ומערבבים.
מעבירים את התערובת דרך מסננת (כדי לבדוק שאין גושי חלמונים).
מניחים תבניות אישיות חסינות חום על מגש טיפה עמוק ומוזגים את התערובת, שופכים על המגש מים רותחים שיגיעו עד חצי מגובה התבניות האישיות.
אופים כ20-23 דק (תזיזו את ברולה אם הוא רוטט – זה אומר שהוא מוכן).
מצננים בחוץ ומעבירים למקפיא לפחות ל5 שעות להתייצבות.
מפזרים מעל סוכר , שורפים עם ברנר וזה מוכן!
הערות:
• ממליצה לאכול את הקרם ברולה שהוא חצי קפוא.
•בשום אופן לא להשתמש בתמצית וניל!!! זה לא יביא לכם את אותה התוצאה.