קרם ברולה פרווה

Screenshot 2024-11-19 at 16.59.56

כשאומרים לי להכין קינוח פרווה אני אוטומטית אומרת לא כי המבחר הבאמת שווה בקטגוריה הזאת מאוד מצומצם. אבל כבר תקופה רציתי לנסות להכין קרם ברולה פרווה , אם לומר את האמת בהתחלה הייתי מאוד סקפטית ואז טעמתי... וואוו הופתעתי ברמות!

מצרכים |

500 מ״ל קרם קוקוס

1 כפית מחית וניל / מקל וניל

5 חלמונים

1/2 כוס סוכר

 

לציפוי:

סוכר לבן / דמררה

אופן הכנה |

מחממים תנור ל150 מעלות.
בקלחת שמים קרם קוקוס ומחית וניל ומביאים לרתיחה קלה.
בקערה שמים חלמונים וסוכר ומערבבים.

עושים השוואת טמפרטורות – שופכים כל פעם מעט מהתערובת של הקרם קוקוס לחלמונים ומערבבים.
מעבירים את התערובת דרך מסננת (כדי לבדוק שאין גושי חלמונים).
מניחים תבניות אישיות חסינות חום על מגש טיפה עמוק ומוזגים את התערובת, שופכים על המגש מים רותחים שיגיעו עד חצי מגובה התבניות האישיות.
אופים כ20-23 דק (תזיזו את ברולה אם הוא רוטט – זה אומר שהוא מוכן).
מצננים בחוץ ומעבירים למקפיא לפחות ל5 שעות להתייצבות.
מפזרים מעל סוכר , שורפים עם ברנר וזה מוכן!

הערות:
• ממליצה לאכול את הקרם ברולה שהוא חצי קפוא.
•בשום אופן לא להשתמש בתמצית וניל!!! זה לא יביא לכם את אותה התוצאה.

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד