קינוחי כוסות

קינוחי כוסות

מצרכים |

600 גרם שמנת מתוקה

150 גרם שוקולד לבן

70 גרם שמנת מתוקה (נוספת)

2 כפות פודינג וניל

כף וחצי ממרח / פירורי עוגיות (לפי טעמים שאתם בוחרים)

קישוטים לבחירה

 

לציפוי – גנאש חום / לבן (מתאים ל4 יחידות כמו בסרטון):

35 גרם שוקולד חלב

25 גרם שמנת מתוקה

או

50 גרם שוקולד לבן

20 גרם שמנת מתוקה

אופן הכנה |

בקערה שמים שוקולד לבן ו70 גרם שמנת מתוקה וממיסים בפולסים עד לתערובת אחידה.
מקציפים 600 גרם שמנת מתוקה ופודינג וניל לקצפת במרקם יוגורט (שתהיה יציבה אבל לא מידי). מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומקפלים לאיחוד.
מחלקים את הבלילה באופן שווה ל-5 קערות.
מוסיפים לכל קערה כף וחצי ממרח שאוהבים ומערבבים לאיחוד. (אם הממרח יציב ממליצה לחמם אותו 20 שניות ורק אז להוסיף).
מעבירים לשקיות זילוף ומזלפים לתוך כוסות קינוח.
מזלפים מעל גנאש / ממרח מומס , מקשטים ומעבירים למקרר להתייצבות.

 

הערות:
הטעמים שהכנתי בסרטון:
– אוראו (הוספתי אוראו טחון), ריבת חלב , גבינה פירורים , קינדר , לוטוס.
– לטעם גבינה הוספתי גבינה לבנה , ולפירורים השתמשתי בבצק פריך אבל אפשר לשים במקום פתיבר טחון.
– לזילוף ריבת חלב השתמשתי בצנטר M1.
– כמות הקינוחים היא לפי גודל הכוסות שתבחרו .
– ניתן לשמור את הקינוחים במקפיא ולהפשיר לפני ההגשה במקרר.

אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד