פרוזן יוגורט כמו בגלידריות

WhatsApp Image 2025-06-21 at 17.32.02

מצרכים |

200 גרם יוגורט לפרוזן (אני השתמשתי בגלידת יוגורט של פלדמן)
1/2 כוס פירות יער קפואים
2 בננות קפואות
4 תמר מג׳הול
16 יחידות פקאנים טבעיים / מסוכרים
50 גרם שוקולד לבן (תחתכו אותו קצת לפני שאתם מכניסים למעבד מזון)

אופן הכנה |

במעבד מזון שמים את כל המצרכים וטוחנים עד למרקם קרמי. (נשארים צ׳אנקים של שוקולד לבן וזה כל כך מושלם בביס!!!)

ניתן לאכול באותו רגע / להעביר למקפיא ולשדרג עם תוספות מעל.

*אפשר לשנות ולשים כל תוספת שאתם אוהבים בפרוזן 🥰

 

הערות:
אפשר להשתמש גם ביוגורט רגיל אבל התערובת תצא לכם יותר נוזלית אז תצטרכו להכניס למקפיא ורק כשזה מתייצב מעט לאכול.

שתפו את המתכון >>>

תפריט נגישות

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד