עוגיות שוקולד צ׳יפס ואוראו

Screenshot 2024-11-19 at 19.09.53

מצרכים |

160 גרם חמאה רכה

100 גרם סוכר חום כהה (1/2 כוס + 2 כפות)

90 גרם סוכר לבן (1/2 כוס פחות כף)

1 ביצה (L)

280 גרם קמח (2 כוסות + 2 כפות)

10 גרם קורנפלור (1 כף)

1 כפית אבקת סודה לשתייה

קורט מלח

שוקולד צ׳יפס

18 עוגיות אוראו

אופן הכנה |

בקערה (אפשר גם במיקסר עם וו גיטרה) שמים
חמאה , סוכר חום ולבן ומקרימים.
מוסיפים ביצה ומערבבים.
מוסיפים קמח, קורנפלור, אבקת סודה לשתייה,קורט מלח ושוקולד צ׳יפס ומערבבים לאיחוד. (אם הכנתם ידני ולא במיקסר בשלב זה עדיף לאחד את הבצק עם הידיים).
מחממים תנור ל180 מעלות,
מחלקים לכדורים (אני עשיתי כל כדור במשקל של 80 גרם) פותחים כל כדור ל״פיתה״ מניחים במרכז עוגיית אוראו וסוגרים את הבצק עליו, מגלגלים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה ומעל כל כדור שמים עוד שברי עוגיות אוראו.
אופים כ-14-17 דק / עד שהצדדים מעט מזהיבים והעוגיה עדיין רכה במרכז.
נותנים לעוגיות להצטנן לחלוטין! (אל תנסו להרים אותן כי הן יתפרקו לכן – הן רכות ולאחר מכן מתייצבות בחוץ).

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד