הכנת הבצק:
1.שמים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח, שמרים, סוכר ומערבלים. מוסיפים חלב, ביצים ומערבלים על מהירות נמוכה. לאחר שהבצק התאחד מוסיפים את החמאה ולשים 12-14 דקות עד פיתוח רשת גלוטן. (חשוב מאוד לבדוק- יוצא בצק רך ומעט דביק).
2.מעבירים לקערה, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים להתפחה של לילה במקרר. (אפשר גם להתפיח בחוץ כשעה או עד הכפלת הנפח ולעבוד ישר עם הבצק).
3. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים. כל חלק מרדדים למלבן (לא דק מדי, להשאיר עובי!).
4.מורחים חמאה בשכבה אחידה, מערבבים סוכר וקינמון, מפזרים ומשטחים על פני הבצק.
5.מגלגלים לרולדה, פורסים לעיגולים ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
6.מתפיחים כ-30 דקות או עד הכפלת הנפח.
7.מחממים תנור ל-180 מעלות.
8. מוזגים מעט שמנת מתוקה מעל כל סינבון (לא חובה) ולאחר מכן מכניסים לאפייה ל-25-30 דקות עד השחמה.
הכנת הקרם:
9.מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת מרקם אחיד.
10.לאחר שהסינבונים מעט התקררו, מורחים מעל כל סינבון את קרם השמנת.
הערות:
לא יודעים איך בודקים רשת גלוטן? הכנסו להיילייט "חלות" באינסטגרם שלי צילמתי לכם הדגמה (:
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷
פרסום ממומן בשיתוף מימונס






