נקניק אלפחורס מ-4 מצרכים

IMG_1778

מצרכים |

250 גרם פתיבר גרוס

4 כפות ריבת חלב

1 כוס חלב / שמנת מתוקה

לציפוי:

קוקוס

אופן הכנה |

בקערה שמים פתיבר גרוס , ריבת חלב , חלב / שמנת מתוקה ומערבבים לאיחוד.

מחלקים את התערובת ל-2 , פורסים ניילון נצמד, מניחים מעל בשורה את התערובת, מגלגלים ומהדקים היטב. מעבירים למקפיא לשעה / עד שהרולדה מתייצבת.

מורידים את הניילון נצמד , מגלגלים את הרולדה בקוקוס ופורסים.

*שומרים במקרר או במקפיא*

שתפו את המתכון >>>

תפריט נגישות

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד