1. בקערה מערבבים את הנוזלים ולאחר מכן מוסיפים את כל היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
2. מדליקים את מכשיר הוופל בלגי ,משמנים בשמן ונותנים לו להתחמם.
3. שופכים מעט מהבלילה למכשיר וסוגרים עד שהוופל מוכן (זה לוקח בין 3-5 דקות). ממשיכים כך עם יתרת הבלילה ומצננים היטב.
4. חותכים את הוופל בלגי למשולשים כמו בסרטון.
5. עבור הציפוי:
ממיסים שוקולד חלב + שמן בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
*טיפ נוח להכנה:
6. טובלים צד אחד של וופל בלגי בשוקולד – מעל מפזרים תוספות שאוהבים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
7. מכניסים למקפיא / למקרר לכמה דקות רק כדי שהשוקולד יתייצב.
8. מניחים על חלק אחד של וופל גלידה וסוגרים עם וופל בלגי נוסף.
הערות:
* יש לאכול את הגלידה בסמוך לזמן ההרכבה – ככה זה הכי טעים!
* לא חובה לצפות בשוקולד, ניתן לשים את התוספות על הגלידה עצמה בצדדים.
* במידה ונשאר ציפוי של שוקולד – ניתן לשמור במקרר בקופסא סגורה ולהשתמש שוב לקינוחים אחרים.
פרסום ממומן בשיתוף מימונס