מתחילים בהכנת הבצק:
בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים קמח, נטורינה, אבקת סוכר ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים 2 חלמונים ותמצית וניל ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
מעבירים את הבצק למקרר למנוחה של 30 דק.
עוברים להכנת המלית:
ממיסים שוקולד ונטורינה בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה. מוסיפים סוכר וחלמון ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים לאיחוד. מעבירים את התערובת לשקית זילוף, סוגרים אותה ומכניסים למקרר ל20-30 דק.
שלב ההרכבה:
מרדדים את הבצק יחסית דק (אבל לא מידי) , קורצים עיגולים , מזלפים מילוי בראוניז, סוגרים היטב ומעבירים למקפיא ל-30 דקות / עד שהאוזני המן קופאות.
מחממים תנור ל-175 מעלות סטטי ואופים כ12-15 דק / עד שהאוזני המן מזהיבות מעט בקצוות.
מקררים היטב , ממיסים שוקולד מריר ומזלפים על צד אחד של האוזן המן.
הערות:
* מומלץ להוסיף מטבעות שוקולד במילוי.
* למה חשוב לרדד את הבצק דק? -המטרה היא לקצר את זמן האפייה כדי שהמילוי לא יתייבש.
* במידה והשתמשת בחלמונים קטנים / שהבצק מרגיש יבש יש להוסיף 1-2 כפות מים.
*יש לאכול את האוזני המן ביום האפייה.
פרסום ממומן בשיתוף שמרית.