מחממים תנור ל-170 מעלות סטטי.
בקערה שמים ביצים , סוכר חום ודבש ומקציפים עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים את הרטובים – שמן , תה והקפה ומקציפים.
מוסיפים את היבשים – קמח , אבקת אפייה , אבקת סודה לשתייה , קינמון , ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים (המנעו מערבוב יתר!).
מוזגים את הבלילה לתבניות משומנות ואופים 30-55 דקות / עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
לאחר שהעוגה מתקררת מפדרים מעל אבקת סוכר.
הערות:
* אופציה לשדרוג – לפזר מעל העוגה לפני האפייה שקדים פרוסים / אגוזים / פקאנים
*את הקפה מגורען תערבבו עם התה שהוא רותח כדי שיימס.
* זמן האפייה משתנה בהתאם לגודל התבנית.
* מי שרוצה טעם ממש עדין של דבש – תשימו רק 1/2 כוס דבש.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷