עוגת קינדר דליס בגרסה הביתית

DB8064A1-1FE3-4D0E-B30A-AE5833295E66

קינדר דליס זו אחת העוגות שהכי אהבתי בילדות! (והאמת שעד היום אני מטורפת עליה). הייתי חייבת לנסות להכין אותה בגרסה הביתית, והתוצאה יצאה מדהימה!!! יש כאן שכבות עסיסיות של טורט שוקולד במילוי קרם וניל ואת כל הטוב הזה מצפים בציפוי קראנצ׳י של שוקולד חלב 🍫

מצרכים |

לטורט שוקולד:

4 ביצים

100 גרם סוכר (1/2 כוס)

70 מ״ל שמן

70 מ״ל חלב 

100 גרם קמח (1/2 כוס + 3 כפות)

20 גרם קקאו (2 כפות)

לקרם:

300 מ״ל שמנת מתוקה

90 גרם פודינג וניל 

110 מ״ל חלב

לציפוי:

400 גרם שוקולד חלב

4 כפות שמן / 40 גרם חמאת קקאו

לעיטור:

שוקולד לבן (לא חובה)

אופן הכנה |

מחממים תנור ל170 מעלות.

מפרידים בין החלמונים לחלבונים.

את החלבונים מקציפים וכאשר מתחיל להיווצר קצף לבנבן מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים עד לקבלת קציפה רכה ויציבה.

בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים,שמן וחלב. מוסיפים קמח וקקאו ומערבבים לאיחוד. (הבלילה לא יוצאת ממש נוזלית וזה בסדר) 

מוסיפים את קציפת החלבונים לחלמונים ב-2 פעימות ומקפלים בעדינות עד לאיחוד.

מוזגים לתבנית עם נייר אפייה שמשומן היטב! משטחים בעזרת פלטה ואופים 15-17 דק / עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.

מצננים היטב.

לקרם:

מקציפים את כל המצרכים עד לקבלת קרם יציב.

חוצים את הרולדה ל-2 חצאים שווים ועל חצי אחד מורחים את הקרם. מניחים מעל הקרם את החצי השני של העוגה, ופורסים לחתיכות שוות.

מעבירים למקפיא לשעה.

לציפוי:

ממיסים שוקולד ושמן / חמאת קקאו במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.

מוציאים את העוגות האישיות מהמקפיא , מניחים על רשת (ומתחת לרשת שמים קערה כדי שתוכלו למחזר שוב את השוקולד) מצפים בשוקולד ומורידים שאריות כדי שלא תהיה שכבה עבה מידי של שוקולד.

מזלפים מעל שוקולד לבן , מעבירים למקפיא ל20 דקות וזה מוכן!

*שומרים במקרר*

הערות:

נשאר לכם שוקולד מהציפוי?

ניתן לשמור במקרר בקופסא סגורה ולהשתמש בו שוב לקינוח אחר 🙃

הכנתם את המתכון? תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷

שתפו את המתכון >>>

תפריט נגישות

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד