פבלובה חגיגית

D3806680-1AA0-4CEC-A6E2-BDF7A73682FD

מצרכים |

לפבלובה:

130 גרם חלבונים

130 גרם סוכר

130 גרם אבקת סוכר של מימונס

לקצפת:

450 מ״ל שמנת מתוקה / צמחית

80 גרם פודינג בטעם וניל של מימונס

1 כפית תמצית וניל מימונס

1 כף גדושה של גבינה לבנה / מסקרפונה / גבינת שמנת (לגרסת הפרווה להוריד)

לרוטב:

150 גרם תותים

2 כפות סוכר

1-2 כפות מיץ לימון 

*תותים ואוכמניות לקישוט*

אופן הכנה |

מחממים תנור ל-90 מעלות סטטי.

על תבנית עם נייר אפייה מסמנים בעזרת רינג עיגול בקוטר 22.

בקערת מיקסר עם בלון הקצפה שמים חלבונים ומקציפים על מהירות גבוהה. ברגע שמתחיל קצף לבנבן מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקציפים עד לקבלת מרנג יציב.

מחליפים את הוו הקצפה לוו גיטרה , מנפים לתוך התערובת את האבקת סוכר ומערבבים עד לאיחוד. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול ומזלפים מסגרת (כמו בסרטון) ולאחר מכן ממלאים את המרכז ביתרת המרנג.

מכניסים לאפייה ל3-4 שעות (תלוי בתנור שלכם) ומצננים היטב. הכנת הרוטב:

בקלחת שמים תותים , סוכר ומיץ לימון ומביאים לרתיחה וריכוך של התותים. (ניתן להשאיר ככה / לטחון עם בלנדר מוט) – מניחים בצד להתקרר.

הכנת הקרם:

מקציפים את כל המצרכים עד לקבלת קצפת יציבה.

שלב ההרכבה: מניחים את המרנג על כלי הגשה, מזלפים קצפת מסביב ואז ממלאים את המרכז עם הקצפת שנותרה. מעל שמים את הרוטב תותים שהכנו ומקשטים בתותים טריים ואוכמניות.

פרסום ממומן בשיתוף מימונס

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד