חיתוכיות שיבולת שועל ושוקולד

WhatsApp Image 2025-03-15 at 18.42.47

מצרכים |

150 גרם חמאה מומסת

90 גרם סוכר לבן (1/2 כוס פחות כף)

100 גרם סוכר חום דמררה (1/2 כוס + כף)

1 ביצה (L)

140 גרם קמח (1 כוס)

130 גרם שיבולת שועל דקה (1 כוס + 2 כפות גדושות)

1/2 כפית אבקת סודה לשתייה

130 גרם שוקולד מריר גרוס

אופן הכנה |

מחממים תנור ל-175 מעלות סטטי.

בקערה שמים חמאה מומסת , סוכר לבן וחום וטורפים היטב. מוסיפים ביצה ומערבבים. מוסיפים קמח , שיבולת שועל , אבקת סודה לשתייה ו-100 גרם שוקולד מריר גרוס ומערבבים לאיחוד.

מעבירים לתבנית עם נייר אפייה , משטחים באופן אחיד ומפזרים מעל את שברי השוקולד הנותרים  (30 גרם)

אופים כ20-30 דקות / עד שהחלק העליון מזהיב.

אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

 

 

 

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד