בקערה שמים שוקולד לבן ו70 גרם שמנת מתוקה וממיסים בפולסים עד לתערובת אחידה.
מקציפים 600 גרם שמנת מתוקה ופודינג וניל לקצפת במרקם יוגורט (שתהיה יציבה אבל לא מידי). מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומקפלים לאיחוד.
מחלקים את הבלילה באופן שווה ל-5 קערות.
מוסיפים לכל קערה כף וחצי ממרח שאוהבים ומערבבים לאיחוד. (אם הממרח יציב ממליצה לחמם אותו 20 שניות ורק אז להוסיף).
מעבירים לשקיות זילוף ומזלפים לתוך כוסות קינוח.
מזלפים מעל גנאש / ממרח מומס , מקשטים ומעבירים למקרר להתייצבות.
הערות:
הטעמים שהכנתי בסרטון:
– אוראו (הוספתי אוראו טחון), ריבת חלב , גבינה פירורים , קינדר , לוטוס.
– לטעם גבינה הוספתי גבינה לבנה , ולפירורים השתמשתי בבצק פריך אבל אפשר לשים במקום פתיבר טחון.
– לזילוף ריבת חלב השתמשתי בצנטר M1.
– כמות הקינוחים היא לפי גודל הכוסות שתבחרו .
– ניתן לשמור את הקינוחים במקפיא ולהפשיר לפני ההגשה במקרר.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷