בקערה (אפשר גם במיקסר עם וו גיטרה) שמים
חמאה , סוכר חום ולבן ומקרימים.
מוסיפים ביצה ומערבבים.
מוסיפים קמח, קורנפלור, אבקת סודה לשתייה,קורט מלח ושוקולד צ׳יפס ומערבבים לאיחוד. (אם הכנתם ידני ולא במיקסר בשלב זה עדיף לאחד את הבצק עם הידיים).
מחממים תנור ל180 מעלות,
מחלקים לכדורים (אני עשיתי כל כדור במשקל של 80 גרם) פותחים כל כדור ל״פיתה״ מניחים במרכז עוגיית אוראו וסוגרים את הבצק עליו, מגלגלים ומניחים על תבנית עם נייר אפייה ומעל כל כדור שמים עוד שברי עוגיות אוראו.
אופים כ-14-17 דק / עד שהצדדים מעט מזהיבים והעוגיה עדיין רכה במרכז.
נותנים לעוגיות להצטנן לחלוטין! (אל תנסו להרים אותן כי הן יתפרקו לכן – הן רכות ולאחר מכן מתייצבות בחוץ).
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷