מחממים תנור ל- 165 מעלות סטטי.
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
מקציפים את החלבונים עם 1/4 כוס סוכר לקציפה יציבה ורכה.
בקערה נפרדת שמים חלמונים, יתרת הסוכר שנשארה ,שמן , מיץ תפוזים ומערבבים. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים את קציפת החלבונים ב2 פעימות ומקפלים עד לאיחוד.
מעבירים לתבנית משומנת ואופים 25-30 דק / עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
נותנים לעוגה להצטנן לחלוטין.
הכנת הקרם:
מקציפים את כל המצרכים עד לקבלת קצפת יציבה, מורחים על העוגה ומעבירים למקרר לשעה וחצי.
הכנת הגלי:
פורסים תותים לפרוסות ומניחים מעל הקרם.
מכינים ג׳לי לפי הוראות היצרן , מוזגים מעל התותים ומעבירים למקרר להתייצבות מלאה ל3 שעות לפחות.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷