ממיסים את השוקולד עם השמן בפולסים של 30 שניות עד לתערובת אחידה.
מוסיפים את הקורנפלקס (ממליצה ״לרסק״ אותו מעט) ומערבבים עד שהכל מצופה בשוקולד.
מוזגים לתבנית , משטחים מעט ומעבירים למקפיא ל20-30 דק.
מחלצים ואוכלים!
*שומרים במקרר*
הערות:
-את התבנית ניתן להשיג בכל חנות אפייה – זה נקרא ״תבנית סושי״.
-במקום התבנית כמו בסרטון – ניתן לשטח על תבנית עם נייר אפייה ולאחר קירור לשבור לחתיכות / לשטח בתבנית מלבנית ולחתוך למלבנים.
אם הכנתם את המתכון, תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷