גביניות גרסת העצלנים

גביניות

מצרכים |

בצק עלים מרודד – להפשיר לפי הוראות היצרן.

 

למילוי:

250 גרם גבינת טוב טעם

1/3 כוס אבקת סוכר

2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל

1 כף קורנפלור

1 ביצה (m)

1/2 כפית מחית / תמצית וניל

לפידור מעל – אבקת סוכר.

אופן הכנה |

מחממים תנור ל180 מעלות.
הכנת המילוי – מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה ומעבירים לשקית זילוף.
פותחים את הבצק עלים על משטח העבודה (אם הוא לא מרודד מספיק תרדדו עוד קצת – אבל שלא יהיה דק מידי).
מחלקים לריבועים – אני עשיתי כל ריבוע בגודל של 8×8.
מזלפים באמצע מלית , לוקחים את 2 הפינות המרוחקות ומחברים טוב וחוזרים על הפעולה עם 2 הפינות האחרות (ראו בסרטון)
מניחים על מגש עם נייר אפייה , מורחים בביצה ומכניסים לאפייה של 30-35 דק / עד שהמאפה מזהיב.
לאחר שהמאפה מתקרר מפדרים מעל אבקת סוכר ואוכלים.

 

הערות:
כמות המאפים משתנה לפי הגודל שעשיתם.

אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

תפריט נגישות

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד