בקערה שמים 100 גרם שוקולד מריר + 50 מ״ל שמנת וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
בקערה נפרדת מקציפים את יתרת השמנת (200 מ״ל) עד לקבלת קצפת יציבה.
מאחדים בין המסות ב3 פעימות.
מוסיפים שוקולד גרוס ומקפלים.
מעבירים לכלי הגשה שבחרנו, ומכניסים למקרר להתייצבות של 3-4 שעות.
לאחר קירור שמים שמנת מוקצפת / גנאש מעל , שבבי שוקולד וזה מוכן.
הערות:
ניתן לשמור את המוס במקפיא עד חודש.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷