מוס שוקולד ללא ביצים

Screenshot 2024-11-07 at 13.04.53

מוס שוקולד אמיתי מכיל ביצים חיות (בחלק מהמקרים גם מפסטרים אותן לפני) אך עדיין ישנם המון אנשים שקשה להם עם העניין הזה אז כדי שלא יהיו לכם חששות, צילמתי מתכון שהוא יותר קליל וב5 דק עבודה!

מצרכים |

למוס:

100 גרם שוקולד מריר

250 מ״ל שמנת מתוקה / צמחית

 

תוספת:

שוקולד מריר / חלב גרוס (חובה!)

שמנת מוקצפת לא ממותקת / גנאש

אופן הכנה |

בקערה שמים 100 גרם שוקולד מריר + 50 מ״ל שמנת וממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
בקערה נפרדת מקציפים את יתרת השמנת (200 מ״ל) עד לקבלת קצפת יציבה.
מאחדים בין המסות ב3 פעימות.
מוסיפים שוקולד גרוס ומקפלים.
מעבירים לכלי הגשה שבחרנו, ומכניסים למקרר להתייצבות של 3-4 שעות.
לאחר קירור שמים שמנת מוקצפת / גנאש מעל , שבבי שוקולד וזה מוכן.

 

הערות:
ניתן לשמור את המוס במקפיא עד חודש.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

תפריט נגישות

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד