רולדת ריבת חלב

WhatsApp Image 2025-01-20 at 20.03.07 (1)

מצרכים |

לרולדה:

4 ביצים

100 גרם סוכר (1/2 כוס)

35 גרם שמן (3 כפות)

100 גרם קמח (3/4 כוס)

1/2 כפית אבקת אפייה

1/2 כפית תמצית וניל

 

לקרם:

500 מ״ל שמנת מתוקה

80 גרם אינסטנט פודינג וניל (1 חבילה)

120 מ״ל חלב (1/2 כוס)

1/2 1 כפות גדושות של ריבת חלב (למריחה בפנים)

 

לעיטור:

ריבת חלב

קוקוס

אופן הכנה |

מחממים תנור ל-175 מעלות.
בקערת מיקסר שמים ביצים וסוכר ומקציפים במשך 5 דק עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים שמן ותמצית וניל ומקציפים.
מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומקציפים עד לאיחוד.
לוקחים תבנית עם נייר אפייה ומשמנים את נייר האפייה היטב! מוזגים את הבלילה , משטחים באופן שווה ואופים כ10-14 דק / עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
מגלגלים את הרולדה עם הנייר אפייה , מכסים במגבת ומניחים בצד לצינון (חצי שעה – שעה).

עוברים להכנת הקצפת:
מקציפים שמנת מתוקה , פודינג וניל וחלב עד לקבלת קצפת יציבה.

הרכבת הרולדה:
פותחים את הרולדה, מורחים בפנים ריבת חלב
(אם השתמשתם בריבת חלב יציבה – תמיסו במיקרוגל 20 שניות שיהיה לכם יותר קל למרוח).
ומעל משטחים את הקרם באופן שווה (משאירים מעט בצד לציפוי) , מגלגלים ומעבירים לצלחת הגשה ארוכה.
מצפים את הרולדה ביתרת הקצפת , מזלפים ריבת חלב, מפזרים קוקוס וזה מוכן!
שומרים במקרר.

אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד