מערבבים את כל המצרכים עד לתערובת אחידה.
מרטיבים / משמנים מעט את הידיים , יוצרים כדורים וכל כדור משטחים ומעצבים לצורת שניצל.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים למקפיא לשעה.
מחממים מחבת עם שמן.
טובלים כל שניצל בביצה , ואז בפירורי לחם עם השומשום ומטגנים מכל צד על להזהבה.
הערות:
– מי שרוצה לאפות – להכניס לתנור שחומם מראש על 190 מעלות , לרסס שמן על השניצל משני הצדדים ולהכניס לאפייה עד שמזהיב – לא מומלץ להכניס את השניצל קפוא.
– הכמות שתצא לכם תלויה בגודל שתעשו את השניצלים – לי יצאו 12 יחידות.
אם הכנתם את המתכון , תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷