טבלאות שוקולד ובצק פריך

WhatsApp Image 2025-01-20 at 22.30.37

מצרכים |

300 גרם קמח

200 גרם חמאה

100 גרם אבקת סוכר

2 חלמונים / 1 ביצה

כל טבלת שוקולד שאתם אוהבים

אופן הכנה |

מחממים תנור ל175 מעלות.
בקערה (אפשר גם במיקסר) שמים את הקמח,חמאה ואבקת סוכר ומעבדים עד לקבלת בצק פירורי, מוסיפים את החלמונים / הביצה ומעבדים עד לאיחוד.
מקמחים מעט את המשטח , מחלקים את הבצק ל2 ומרדדים כל חלק למלבן (לא דק מידי) מעבירים למקפיא ל5-6 דק (כדי שיהיה נוח להרים אח״כ את הבצק).
מניחים מלבן על נייר אפייה – מעליו טבלת שוקולד ומעל את המלבן השני ומהדקים את הצדדים (תחתכו את שאריות הבצק שיש בצדדים שלא יהיה לכם יותר מידי בצק בלי שוקולד).

אופים כ25-30 דק / עד להשחמה.
מצננים ומפדרים באבקת סוכר, חותכים וזה מוכן!

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד