בקערה שמים את כל המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.
מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים כל צד עד להזהבה.
הערות:
•לאחר שאתם מגרדים את התפוחי אדמה והבצל תסחטו אותם היטב מכל הנוזלים.
•ניתן גם לאפות את הלביבות.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷
2 תפוחי אדמה מגורדים
1 בצל מגורד
2 גזרים קטנים מגורדים
2 כפות קמח גדושות
1 ביצה XL או 2 בגודל M
גבינת מוצרלה / צהובה מגורדת
מלח
פלפל
בקערה שמים את כל המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה.
מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים כל צד עד להזהבה.
הערות:
•לאחר שאתם מגרדים את התפוחי אדמה והבצל תסחטו אותם היטב מכל הנוזלים.
•ניתן גם לאפות את הלביבות.
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷