חיתוכיות קקאו קינדר

Screenshot 2024-11-19 at 18.50.20

מצרכים |

270 גרם קמח

30 גרם קקאו

110 גרם אבקת סוכר

200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

2 חלמונים (L)

למילוי:

ממרח קינדר

 

אופן הכנה |

בקערת מיקסר עם וו גיטרה / במעבד מזון שמים את הקמח,קקאו,אבקת סוכר וחמאה ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.
מעבירים למקרר לשעה וחצי.
מחממים תנור ל170 מעלות.
מחלקים את הבצק ל3 חתיכות שוות ומרדדים כל חלק לריבוע (לאחר הרידוד העברתי את ריבועי הבצק לכמה דקות למקפיא כדי שיהיה לי נוח לעבוד).
מניחים ריבוע של בצק – מורחים מעל ממרח קינדר – מעל מניחים עוד ריבוע של בצק – מורחים בממרח קינדר ומניחים את ריבוע הבצק האחרון.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל18-20 דק.
מצננים לחלוטין (ראו הערות), מפדרים מעל אבקת סוכר וחותכים לריבועים בגודל הרצוי.

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי🩷

שתפו את המתכון >>>

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד