מחממים תנור ל175 מעלות.
בקערה שמים ביצים וסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה. מוסיפים שמן ושמנת מתוקה ומקציפים.
מוסיפים קמח,קקאו ואבקת אפייה ומערבבים לאיחוד. מעבירים למנג׳טים (אני שמתי את הבלילה בשקית זילוף שיהיה יותר נוח).
ומכניסים לאפייה של 15-18 דק׳ / עד שקיסם ננעץ יוצא יבש.
הכנת הגנאש:
ממיסים שוקולד ושמנת ביחד בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
מניחים מעל כל מאפינס מעט מהגנאש , מפזרים סוכריות צבעוניות וזה מוכן!
אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷