מאפינס שוקולד

Screenshot 2024-11-19 at 18.48.12

כבר כמה שנים שאני מחפשת מתכון טוב למאפינס שוקולד. אבל שום מתכון לא היה לי מספיק טעים. חלק היה יוצא קשה , חלק דחוס וחלק מתוק מידי. אז אחרי שהתייאשתי מכל הניסיונות , החלטתי להרים את הכפפה וליצור מתכון שיעמוד בסטנדרטים שלי ואני בטוחה שאתם תתאהבו בו בדיוק כמוני ותכינו אותו קבוע בבית ❤️

מצרכים |

*לפי כוסות מדידה אוניברסליות*

2 ביצים (L)

3/4 כוס סוכר

1/3 כוס שמן

3/4 כוס שמנת מתוקה

3/4 כוס קמח

2 כפות קקאו

1 כפית אבקת אפייה

סוכריות צבעוניות / קוקוס / פצפוצי שוקולד

 

לציפוי גנאש:

30 גרם שוקולד מריר / חלב

40 מ״ל שמנת מתוקה

 

אופן הכנה |

מחממים תנור ל175 מעלות.
בקערה שמים ביצים וסוכר ומקציפים לתערובת תפוחה. מוסיפים שמן ושמנת מתוקה ומקציפים.
מוסיפים קמח,קקאו ואבקת אפייה ומערבבים לאיחוד. מעבירים למנג׳טים (אני שמתי את הבלילה בשקית זילוף שיהיה יותר נוח).
ומכניסים לאפייה של 15-18 דק׳ / עד שקיסם ננעץ יוצא יבש.

הכנת הגנאש:
ממיסים שוקולד ושמנת ביחד בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
מניחים מעל כל מאפינס מעט מהגנאש , מפזרים סוכריות צבעוניות וזה מוכן!

אם הכנתם את המתכון תעלו לסטורי ותתייגו אותי 🩷

שתפו את המתכון >>>

תפריט נגישות

פניות עסקיות |

בואו נעבוד ביחד